Domáca SCD majonéza /tatárska omáčka

veľmi ľahký

Základná SCD majonéza:
2 žĺtky
150 ml oleja
1 PL horčice
soľ, ml.čierne korenie
Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu.
Do žĺtkov pomaly lejeme olej za stáleho miešania do potrebnej hustoty. a objemu. Ja používam ručný šľahač.
Pridáme horčicu, soľ, korenie,premiešame.

 

Tatárska omáčka :
základná majonéza
1 malá cibuľa
2-3 ks kyslej uhorky
1 PL medu
Cibuľu a uhorku nastrúhame na jemno, pridáme do majonézy, dosladíme medom ,vymiešame.

No Reviews

Postup

1.

Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu.

Označiť ako dokončené
2.

Do žĺtkov pomaly lejeme olej za stáleho miešania do potrebnej hustoty. a objemu. Ja používam ručný šľahač

Označiť ako dokončené
3.

Pridáme horčicu, soľ, korenie,premiešame.

Označiť ako dokončené