Pečená zelenina s pikantným kuracím mäsom (pre 4 osoby)

45 minút

ľahký

4 porcie

Potrebujeme:
600 g kuracích pŕs
250 g šampiňónov
500 g cukety /2 menšie ks/
100 g póru /biela časť/
100 g červenej cibule
1 ks žltá /červená/ paprika
olivový olej

Postup:
Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na rezance.Osolíme a vložíme do marinády z horčice,medu a tekutého čili.
Necháme v marináde aspoň 1.hod.
Zeleninu nakrájame na kocky, posypeme grilovacím korením na zeleninu bez prídavných látok. Polejeme oliv.olejom, premiešame.
Do stredu plechu uložíme kuracie mäso, po stranách rozložíme zeleninu. Prikryjeme alobalom a pečieme 20 min.na 180 stupňov.
Potom alobal odstránime a dopečieme ešte 20 min.

 

 

No Reviews

Postup

1.

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na rezance.Osolíme a vložíme do marinády z horčice,medu a tekutého čili.

Označiť ako dokončené
2.

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na rezance.Osolíme a vložíme do marinády z horčice,medu a tekutého čili.

Označiť ako dokončené
3.

Zeleninu nakrájame na kocky, posypeme grilovacím korením na zeleninu bez prídavných látok. Polejeme oliv.olejom, premiešame.

Označiť ako dokončené
4.

Do stredu plechu uložíme kuracie mäso, po stranách rozložíme zeleninu. Prikryjeme alobalom a pečieme 20 min.na 180 stupňov.

Označiť ako dokončené
5.

Potom alobal odstránime a dopečieme ešte 20 min.

Označiť ako dokončené