Pečeňové halušky SCD

ľahký

6-8

Pečeňové halušky SCD

Pre 6-8 osôb potrebujeme:
500g kuracej (morčacej) pečene
3  vajcia
9 PL banánovej múky
1 ČL soli,
1 ČL sušeného cesnaku,
1/2 ČL ml.čier.korenia
Postup:
Umyté a očistené pečene rozmixujeme ponorným mixérom spolu s vajciami.
Osolíme, okoreníme, primiešame banánovú múku a necháme 30 min.postáť.
Vo väčšom hrnci necháme zovrieť vodu a cez haluškárnik sádžeme halušky do vriacej vody. Povaríme 3 minúty, zalejeme studenou vodou a scedíme.
No Reviews

Postup

1.

Umyté a očistené pečene rozmixujeme ponorným mixérom spolu s vajciami.

Označiť ako dokončené
2.

Osolíme, okoreníme, primiešame banánovú múku a necháme 30 min.postáť.

Označiť ako dokončené
3.

Vo väčšom hrnci necháme zovrieť vodu a cez haluškárnik sádžeme halušky do vriacej vody. Povaríme 3 minúty, zalejeme studenou vodou a scedíme.

Označiť ako dokončené