Rybacie pečené guľky s hráškovým pyré

Rybacie pečené guľky s hráškovým pyré

Pre 4-6 osôb potrebujjeme:
1000 g ryby: sumček africký
2 PL masla
3 vajcia
100 g tvarohu
120 g tvrdého syra /gouda, čedar/
4-5 str.cesnaku
soľ, korenie na ryby, citr. šťava

Postup:

Umyté a osušené filety ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a posypeme korením na ryby. Na panvici roztopíme maslo a krátko opečieme fillety z obidvoch strán. Odstavíme a necháme vychladnúť. Na mäsovom mlynčeku zomelieme vychladnutú rybu, cesnak, syr .Pridáme vajcia, tvaroh, vymiešame.
Na plech dáme papier na pečenie a mokrými rukami formujeme guličky. Pečieme 30 min. na 200 st. Podávame s hráškovým pyré.
No Reviews

Postup

1.

Umyté a osušené filety ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a posypeme korením na ryby.

Označiť ako dokončené
2.

Na panvici roztopíme maslo a krátko opečieme fillety z obidvoch strán. Odstavíme a necháme vychladnúť.

Označiť ako dokončené
3.

Na mäsovom mlynčeku zomelieme vychladnutú rybu, cesnak, syr .Pridáme vajcia, tvaroh, vymiešame.

Označiť ako dokončené
4.

Na plech dáme papier na pečenie a mokrými rukami formujeme guličky. Pečieme 30 min. na 200 st. Podávame s hráškovým pyré.

Označiť ako dokončené