Tvarohovo-rybacia nátierka s pečivom SCD

ľahký

Potrebujeme :
200 g hrudkovitého tvarohu
1 sardinky v oleji /konzerva/
1 malá cibuľa /50g/
4 PL domáceho kečupu SCD
bylinková soľ
Postup:
Tvaroh vymiešame so sardinkami aj s olejom a kečupom. Cibuľu nakrájame na jemno, sparíme vriacou vodou, scedíme a pridáme do nátierky.
Ochutíme bylinkovou soľou. Podávame s ľubovoľným pečivom SCD.

No Reviews

Postup

1.

Tvaroh vymiešame so sardinkami aj s olejom a kečupom. Cibuľu nakrájame na jemno, sparíme vriacou vodou, scedíme a pridáme do nátierky.

Označiť ako dokončené
2.

Ochutíme bylinkovou soľou. Podávame s ľubovoľným pečivom SCD.

Označiť ako dokončené