Zelerová raw nátierka

veľmi ľahký

Potrebujeme:
1 buľva zeleru/ 600-700g/
3 strúčiky cesnaku
oliv.olej
150 g salámy/šunky/ bez dextrózy
domáca majonéza z 2 žĺtkov
50 ml jogurtu scd
soĺ podĺa chuti
Postup:
Očistený  surový zeler nastrúhame na jemnom strúhadle./malé slzičky/. Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme prelisovaný cesnak a nakrájanú salámu.
Vlejeme domácu majonézu a jogurt, osolíme, premiešame a necháme v chladničke krátko odležať.
Podávame s chlebovými SCD posúchmi.

No Reviews

Postup

1.

Očistený  surový zeler nastrúhame na jemnom strúhadle./malé slzičky/

Označiť ako dokončené
2.

Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme prelisovaný cesnak a nakrájanú salámu.

Označiť ako dokončené
3.

Vlejeme domácu majonézu a jogurt, osolíme, premiešame a necháme v chladničke krátko odležať.

Označiť ako dokončené