Cuketovo-zelerová haruľa SCD

Potrebujeme:
1 cuketa (1000g)
400 g zeleru
3 vajcia (veľkosť L)
4 str.cesnaku
soľ,  ml.čierne korenie, majoránka, čierna rasca
Postup:
Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, posolíme a necháme vypotiť. Zeler tiež nastrúhame na hrubom strúhadle. Vajcia vymiešame, pridáme vyžmýkanú cuketu, zeler, banánovú múku, cesnak a ostatné koreniny. Vymiešame a cesto vylejeme na plech vystlaný pečiacim papierom. Pečieme 35 min. pri 185 st. Upečené cesto vyberieme, otočíme na plechu, papier odstránime a ešte dopečieme do chrumkava 10 min..Necháme trochu vychladnúť a ešte teplé nakrájame.
Haruľu podávame ako hlavné jedlo s ľubovoľným šalátom, alebo ako prílohu k mäsu a omáčkam.

No Reviews

Postup

1.

Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, posolíme a necháme vypotiť. Zeler tiež nastrúhame na hrubom strúhadle.

Označiť ako dokončené
2.

Vajcia vymiešame, pridáme vyžmýkanú cuketu, zeler, banánovú múku, cesnak a ostatné koreniny.

Označiť ako dokončené
3.

Vymiešame a cesto vylejeme na plech vystlaný pečiacim papierom. Pečieme 35 min. pri 185 stupňoch

Označiť ako dokončené
4.

Upečené cesto vyberieme, otočíme na plechu, papier odstránime a ešte dopečieme do chrumkava 10 min..Necháme trochu vychladnúť a ešte teplé nakrájame.

Označiť ako dokončené
5.

Haruľu podávame ako hlavné jedlo s ľubovoľným šalátom, alebo ako prílohu k mäsu a omáčkam.

Označiť ako dokončené