Mrkvový SCD perkelt na kari s kešu smotanou

Potrebujeme:
1000 g mrkvy,
1 cibuľa,
2 PL oleja,
200 ml kešu smotany,
150 ml vývaru na podliatie.
1ČL drvená rasca,1 ČL soľ, 1,5 ČL kari korenie/ bez prid.látok/,

Postup:
Umytú mrkvu nastrúhame na tenké kolieska.
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mrkvu,orestujeme, podlejeme vývarom alebo vodou. Pridáme koreniny,soľ,dusíme do mäkka. 30 min.
Zalejeme kešu smotanou, krátko povaríme, odstavíme.

No Reviews

Postup

1.

Umytú mrkvu nastrúhame na tenké kolieska.

Označiť ako dokončené
2.

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mrkvu,orestujeme, podlejeme vývarom alebo vodou. Pridáme koreniny,soľ,dusíme do mäkka. 30 min.

Označiť ako dokončené
3.

Zalejeme kešu smotanou, krátko povaríme, odstavíme.

Označiť ako dokončené